LUNDAGER

I løbet af over 30 år udviklede virksomheden sig fra en lille anonym underleverandør til en nichevirksomhed, hvor et assortiment med over 300 forskellige eksotiske kulturer og ca. 300 added value produkter (koncepter) medvirker til virksomhedens positionering i branchen både lokalt og globalt. I dag finder forbrugerne virksomhedens produkter i alle butikskæder i landet, men over 80 % produktionen sælges til eksportmarkeder i Europa og resten af verden.

LUNDAGER VISION

Vi ønsker at være den foretrukne leverandør af innovative produkter og koncepter med fokus på skræddersyede løsninger, udvalg, kvalitet, service og bæredygtig produktion. 

LUNDAGER MISSION 

Vi producerer forskellige planter og udvikler innovative koncepter for at glæde vores forbrugere, da vi mener at planter giver bedre livskvalitet, renser luft i boliger samt på arbejdspladser og skaber æstetiske øjeblikke i hverdagen.

LUNDAGER VÆRDIER

LUNDAGER STRATEGI

LUNDAGER brand burde opfattes som helhed både intern og ekstern, derfor sætter vi fokus på innovation via produktudvikling, miljø, mennesker i brandet samt distribution. Vi fokuserer altid på nyheder og arbejder med udviklingen af nye produkter og koncepter, da vi ønsker at opnå en trendsætterposition inden for de grønne planter, eksotiske blomster og innovative koncepter. Idet produktionsmiljøet er en af de vigtige konkurrenceparameter, er vi også opmærksomme på miljøet. Fx anvender vi biologiske midler til at bekæmpe skadedyr, svampe, virus og bakterier. Vi er MPS A certificeret.

Vi har investeret i energibesparende foranstaltninger for at reducere energiforbruget og CO2 udslip. Personligt ønsker vi at efterlade godt miljø til vores børn og fremtidsgenerationer.

Desuden spiller de involverede mennesker en afgørende rolle. Derfor ser vi vores medarbejdere som en vigtig aktiv. I forbindelse med det forsøger vi at skabe en attraktiv og dynamisk arbejdsplads, hvor medarbejderne trives godt. Medarbejdernes engagement og motivation er afgørende for, at LUNDAGER lever op til de 5 værdier.