LUNDAGER

Leverandør nr. 75012

CVRDK 43531751

I de sidste 35 år har vi udviklet vores virksomhed til at være den førende spiller på marked inden for grønne mini planter. I vores assortiment finder man over 300 forskellige eksotiske kulturer og ca. 300 added value produkter samt koncepter. I dag finder forbrugerne virksomhedens produkter i alle butikskæder i landet, men over 80 % produktionen sælges til eksportmarkeder i Europa og resten af verden.

LUNDAGER VISION

Vi ønsker at være den foretrukne leverandør af innovative produkter og koncepter med fokus på skræddersyede løsninger, udvalg, kvalitet, service og bæredygtig produktion. 

LUNDAGER MISSION 

Vi producerer forskellige planter og udvikler innovative koncepter for at glæde vores forbrugere, da vi mener at planter giver bedre livskvalitet, renser luft i boliger samt på arbejdspladser og skaber æstetiske øjeblikke i hverdagen.

LUNDAGER VÆRDIER

LUNDAGER STRATEGI

LUNDAGER brand opfattes som helhed både intern og ekstern. Derfor sætter vi fokus på innovation via produktudvikling, miljø, mennesker i brandet samt distribution. Hos LUNDAGER arbejder vi altid med udvikling af nye koncepter og added value produkter under vores trade mark ”designed by LUNDAGER”. Idet produktionsmiljøet og arbejdsmiljøet er de absolut vigtige konkurrenceparameter, er vi certificeret med MPS ABC+, MPS GAP, MPS Social Qualify og Global GAP GRASP.