Ledige stillinger

Praktikant til vores salgsafdeling

Opslagsdato: 28/10/22
Ansøgningsfrist: 30/12/22

Praktikant til vores salgsafdeling hos LUNDAGER, med mulighed for ansættelse

Vil du være med til at tage vores salgsindsats på det Europæiske marked til nye højder?

Om Gartneriet LUNDAGER

I de sidste 35 år har vi udviklet vores virksomhed til at være den førende spiller på marked inden for grønne mini planter. I vores sortiment finder man over 300 forskellige eksotiske kulturer og ca. 500 added value produkter samt koncepter. I dag finder forbrugerne virksomhedens produkter i alle butikskæder i landet, men over 80 % produktionen sælges til eksportmarkeder i Europa og resten af verden.

LUNDAGER brand opfattes som helhed både intern og ekstern. Derfor sætter vi fokus på innovation via produktudvikling, miljø, mennesker i brandet samt distribution. Hos LUNDAGER arbejder vi altid med udvikling af nye koncepter og added value produkter under vores trade mark ”designed by LUNDAGER”

Jobbet

Vi oplever hos LUNDAGER en større og større travlhed, herunder mange forskellige forespørgsler på vores produkter fra kunderne i EU og Danmark. Grundet dynamisk udvikling i firmaet har vi brug for flere energiske medarbejdere. Derfor søger vi en engageret praktikant som kan indgå i vores daglige team, hvor den primære funktion vil være at assistere vores sælgere i daglige salgsopgaver.

Du får en alsidig hverdag, hvor arbejdsopgaverne overvejende vil være:

  • Opdatering af diverse salgsplatforme med de nye produkter;
  • Opdatering af hjemmeside;
  • Ansvar for vores SoMe i form af Instagram og Facebook;
  • Tage billeder af vores produkter, sende til redigering og ligge dem på vores salgsplatformer;
  • Kundebesøg sammen med vores sælgere;
  • Deltagelse på messer i Danmark;
  • Lære og forstå produktsortiment og dets sammensætning;
  • Modtagelse af vores added value produkter;
  • Opdatering af added value/ koncept prislister på dansk og engelsk;

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse enten en markedsføringsøkonom, handelsøkonom, professionsbachelor eller noget lignede, men hvor fokus og forståelse for flere af ovenstående arbejdsopgaver er i højsæde. Vi forventer at du er en stærk kommunikatør, både på dansk og engelsk og en god sælger som absolut ikke er bange for at forlade skrivebordet og tage direkte kontakt til kunder og samarbejdspartnere. Yderligere skal du have lysten til at lære nyt, fordi det er en branche præget af rigtig mange typer af produkter og mennesker med forskellige baggrunde. Er du kniv skarp indenfor SoMe, er det også en klar fordel. Det er et krav at du har kørekort B, fordi opgaverne bl.a. også består i at besøge kunder.

Har du erfaring med salg eller kontorarbejde er det klart et plus. Når det er sagt, er kemien rigtig vigtig for os og derfor opfordrer vi alle kvalificerede studerende til at søge.

Efter praktikperioden

Vi er klar over størstedelen af studier afsluttes med en hovedopgave. Det kræver, at vi afsætter ressourcer til bl.a. interview, spørgeskemaer, problemstillinger mm. Vi vil naturligvis være behjælpelige, så praktikanten opnår det bedste resultat med opgaven og afslutter sit studie på bedste vis. Formålet med praktikperioden er at lære praktikanten at kende. Både LUNDAGER og praktikanten finder ud af om man kan etablere samarbejde i form af studiejob med mulighed for fast ansættelse efter afsluttet uddannelsesforløb.

Send din ansøgning og dit CV, til HR-chef Mia, via mail: mia@75012.dk

Vi indkalder løbende til samtale.

Udvid

Uopfordret ansøgning

Opslagsdato: 08/07/22
Ansøgningsfrist:

Hos LUNDAGER søger vi løbende nye kollegaer, og vi er derfor altid interesseret i at høre fra dig.

Send os dit CV, samt din motiverede ansøgning, hvori du fortæller os, hvilke kvalifikationer du har, hvordan du vil bidrage til vores virksomhed, og hvorfor vi skal ansætte lige netop dig.

Vi kontakter dig, hvis vi finder et fagligt match mellem dine kvalifikationer og en ledig stilling hos Lundager.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Udvid

Væksthusgartnerelev

Opslagsdato: 28/10/22
Ansøgningsfrist:

Vi er et gartneri i konstant udvikling, og derfor søger vi altid elever. Du har grønne fingre, og er måske lidt små nørdet. Så er det helt klart os du skal sende en ansøgning til.

Hos LUNDAGER har vi forventninger til dig. Her vil du komme hele paletten rundt i din uddannelse. Vi sætter en ære i at uddanne dygtige væksthusgartner, som kan stå på egne ben, og specialisere sig i faget.

Du bliver fra starten engageret i et levende arbejdsliv, og med masser af ansvar. For selvom du er i gang med din uddannelse, så er du også allerede i gang med din karriere som væksthusgartner.

Du bliver med det samme en del af et velfungerende team, i et stort Gartneri. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du både skal stikke, klippe, vande og gøde, og pakke ordre.

Når du er klar til det, og har udvist stort ansvar, så kan du også få dit eget område at være ansvarlig på.

Interesseret? Læs mere her: https://lundagerplants.com/karrierenyheder/attraktiv-elevplads-som-vaeksthusgartner/

Vi glæder os til at hører fra dig.

         
Udvid