Ledige stillinger

Drømmer du om at påvirke og innovere? Praktikant søges til LUNDAGERs salgsafdeling!

Opslagsdato: 01/03/24
Ansøgningsfrist: 31/12/24
Vil du være med til at tage vores salgsindsats på det danske og de europæiske markeder til nye højder? Hos LUNDAGER får du mulighed for at påvirke dine praktikopgaver og arbejde med dine egne kerneområder. Vi har modtaget Gazelleprisen de sidste 5 år og stræber efter at fortsætte denne kurve og forblive blandt de mest succesrige virksomheder i branchen. Vi arbejder i et åbent kontormiljø, hvor teamwork på tværs af funktioner er i fokus.  

Om gartneriet LUNDAGER

I de sidste 39 år har vi udviklet vores virksomhed til at være den førende spiller på marked inden for grønne mini planter. Vi tilbyder over 500 forskellige eksotiske kulturer og ca. 300 added value produkter samt koncepter. Vores produkter findes i butikskæder over hele landet, og over 80% af vores produktion eksporteres til markeder i Europa og resten af verden. Hos LUNDAGER vægter vi innovation via produktudvikling, miljømæssig bæredygtighed, og et fokus på mennesker i brandet samt distribution.    

Jobbet

Vi oplever en stigende travlhed hos LUNDAGER, og derfor søger vi engageret praktikanter til at indgå i vores daglige team. Du vil arbejde tæt sammen med en kollega og vil få muligheden for at assistere vores sælgere i diverse salgsopgaver, kundekontrakter, udvikling, interiør, systemudvikling, og sociale medier, herunder vores website. Du vil have mulighed for at påvirke dine opgaver, og arbejde med dine egne kerneområder.      

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse indenfor: Handelsøkonomi, markedsføringsøkonomi, multimediedesign, E-handel, international handel og markedsføring, softwareudvikling eller webudvikling. Det er vigtigt, at du behersker både dansk og engelsk flydende, og kendskab til tysk eller fransk vil være en klar fordel. Derudover er det en fordel, hvis du har interesse for planter eller flair for indretning med planter. Vi værdsætter kommunikation, initiativ, lysten til at lære og en positiv tilgang til tingene. Du skal kunne holde hovedet koldt i stressede situationer og være klar til at arbejde i et dynamisk miljø.      

Efter praktikperioden

Vi er klar over, at de fleste studier afsluttes med en hovedopgave. Vi vil være behjælpelige med at sikre, at praktikanten opnår det bedste resultat med opgaven og afslutter sit studie på bedste vis. Formålet med praktikperioden er at lære praktikanten at kende, og vi vil også vurdere muligheden for et fremtidigt samarbejde, herunder studiejob med mulighed for fastansættelse efter afsluttet uddannelsesforløb.     Hvis ovenstående har vakt din interesse, så send din ansøgning og CV til HR-chef Mia, på mail: mia@75012.dk
Udvid

Uopfordret ansøgning

Opslagsdato: 08/07/22
Ansøgningsfrist:

Hos LUNDAGER søger vi løbende nye kollegaer, og vi er derfor altid interesseret i at høre fra dig.

Send os dit CV, samt din motiverede ansøgning, hvori du fortæller os, hvilke kvalifikationer du har, hvordan du vil bidrage til vores virksomhed, og hvorfor vi skal ansætte lige netop dig.

Vi kontakter dig, hvis vi finder et fagligt match mellem dine kvalifikationer og en ledig stilling hos Lundager.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Udvid

Væksthusgartnerelev

Opslagsdato: 28/10/22
Ansøgningsfrist:

Vi er et gartneri i konstant udvikling, og derfor søger vi altid elever. Du har grønne fingre, og er måske lidt små nørdet. Så er det helt klart os du skal sende en ansøgning til.

Hos LUNDAGER har vi forventninger til dig. Her vil du komme hele paletten rundt i din uddannelse. Vi sætter en ære i at uddanne dygtige væksthusgartner, som kan stå på egne ben, og specialisere sig i faget.

Du bliver fra starten engageret i et levende arbejdsliv, og med masser af ansvar. For selvom du er i gang med din uddannelse, så er du også allerede i gang med din karriere som væksthusgartner.

Du bliver med det samme en del af et velfungerende team, i et stort Gartneri. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du både skal stikke, klippe, vande og gøde, og pakke ordre.

Når du er klar til det, og har udvist stort ansvar, så kan du også få dit eget område at være ansvarlig på.

Interesseret? Læs mere her: https://lundagerplants.com/karrierenyheder/attraktiv-elevplads-som-vaeksthusgartner/

Vi glæder os til at hører fra dig.

         
Udvid